Toon navigatie

Eenvoudig op de hoogte van alle wetsveranderingen

Eenvoudig op de hoogte van alle wetsveranderingen

Als ondernemer moet u van alle markten thuis zijn. Zo moet u verstand van zaken hebben, tijdig kunnen inspelen op veranderingen in de economie, de markt, de behoeften en eisen van de klanten en allerlei wetsveranderingen. Om nog maar niet te spreken over de enorme administratieve rompslomp die bij het ondernemerschap komt kijken. Hoe houdt u het overzicht?

Eenvoudig op de hoogte van alle nieuwe belastingregels

Een van de zaken die jaarlijks weer veel tijd en inspanning kost, zijn alle veranderingen van de regels, vergunningen en subsidies. Ook dit jaar zijn er weer tientallen wetswijzigingen doorgevoerd die direct of indirect invloed hebben op uw onderneming. Hoe zorgt u dat u op de hoogte blijft van al deze veranderingen? Of beter nog, hoe zorgt u dat uw organisatie tijdig is ingesteld op deze veranderingen?

U kunt een kijkje nemen op de website ‘antwoord voor bedrijven’ van de belastingdienst. Hier vindt u altijd een actueel overzicht van wetswijzigingen. Nog gemakkelijker is het om @Antw4bedrijven via Twitter te volgen of de gratis app ‘Nieuwewetten-app’ te downloaden op uw telefoon of tablet.

Flexibele algemene voorwaarden

Een ander aspect wat u goed in de gaten moet houden, is de actualiteit van uw algemene voorwaarden. Met alle wetswijzigingen en nieuwe belastingwetgeving kan het voorkomen dat uw algemene voorwaarden verouderd zijn. Gelukkig hoeft het vernieuwen van uw algemene voorwaarden niet tijdrovend of erg kostbaar te zijn.

VeiligDoen heeft een unieke methodiek ontwikkeld om algemene voorwaarden op maat te maken. Deze waterdichte algemene voorwaarden worden opgesteld door ervaren juristen en voldoen aan alle eisen. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar vragen beantwoorden. Eenvoudiger kan niet. De oplossing voor ondernemers die hun tijd willen steken in activiteiten waar ze goed in zijn en waarmee geld verdiend wordt.

Wat onze klanten zeggen

CV okay
Online marketingadvies

"Mijn ervaring is echt heel positief. Ik werd direct na mijn aanmelding gebeld om de opdracht door te spreken. ..."

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Lees meer ervaringen

Villa Elektra
Elektricien en KNX Domotica engineer

"Ik ben erg tevreden over de diensten van VeiligDoen en kan VeiligDoen iedereen aanraden...."

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Lees meer ervaringen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, [email protected] of start de live chat

7 Jaar