Toon navigatie

Onze expertise

Deskundigheid staat hoog in het vaandel

Juridische expertise van VeiligDoen

VeiligDoen maakt algemene voorwaarden, contracten en juridische diensten toegankelijk voor bedrijven. Wij willen jouw onderneming zekerheid en bescherming bieden zodat je veilig kunt ondernemen! Wij zijn gespecialiseerd en hebben ruime ervaring op de volgende rechtsgebieden:

Consumentenrecht

Ondernemers hebben vaak te maken met consumentenrecht. VeiligDoen zorgt ervoor dat ondernemers ingedekt zijn als het gaat om consumentenrecht. Je moet als ondernemer namelijk rekening houden dat een consument recht heeft op kosteloze reparatie of vervanging als er sprake is van een niet deugdelijk product. Het product moet voldoen aan de verwachtingen die de consument er van mag hebben.

Lees meer over consumentenrecht.

Contractenrecht

Ondernemers leggen vaak afspraken vast met andere partijen. Bij een samenwerking is het bijvoorbeeld verstandig om rechten en plichten vast te leggen in de algemene voorwaarden of een overeenkomst. Algemene voorwaarden en overeenkomsten verkleinen namelijk risico’s en juridische conflicten. VeiligDoen zorgt ervoor dat ondernemers, door middel van algemene voorwaarden en contracten, zijn ingedekt zodat zij met een gerust hart kunnen ondernemen.

Lees meer over contractenrecht.

Wij helpen je graag

Heb jij algemene voorwaarden, contracten of juridisch advies nodig voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op.

Ondernemingsrecht

Voor een ondernemer is het belangrijk dat alle zaken goed geregeld zijn. VeiligDoen heeft ervaring met het geven van advies over het opstarten van een onderneming en het kiezen van een rechtsvorm. Ook vertellen wij waar je rekening mee moet houden als je een eenmanszaak wilt omzetten naar een vof of bv, of als je gaat samenwerken met een ander bedrijf.

Lees meer over ondernemingsrecht.

Europees recht

VeiligDoen houdt altijd rekening met Europese verordeningen, richtlijnen en verdragen bij het opstellen van algemene voorwaarden en contracten. Tevens houdt VeiligDoen hier rekening mee bij het geven van juridisch advies. Zo weten ondernemers, met het oog op Europese wetgeving, dat ze het veilig doen.

Lees meer over Europees recht.

Arbeidsrecht

Een ondernemer neemt vroeg of laat werknemers in dienst. Of dit nou in de vorm van een arbeidscontract geschiedt of het inhuren van een zzper dan wel freelancer, VeiligDoen zorgt dat jouw werkrelatie veilig start. VeiligDoen kan een contract voor je opstellen of een al bestaand contract controleren. Op deze manier weet je zeker dat je een juridisch waterdichte overeenkomst sluit met jouw werknemer.

Lees meer over arbeidsrecht.

Neem contact op via 053 - 82 00 286, [email protected] of start de live chat

7 Jaar