Toon navigatie

Betaling

Alle vermelde prijzen op de site zijn exclusief BTW.

Betaling algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden kunnen op drie manieren opgesteld worden, afhankelijk hiervan wordt de prijs bepaald. Voor een overzicht van de manieren zie verder algemene voorwaarden. Het laten opstellen van de algemene voorwaarden door middel van de online vragenlijst wordt vooraf in rekening gebracht. Je kunt jouw bestelling afronden met iDeal. Deze betaalmethode is veilig en vertrouwd, je betaalt met jouw eigen bank. Wanneer je de algemene voorwaarden telefonisch of op afspraak laat opstellen vindt de betaling middels een factuur achteraf plaats. Je ontvangt een factuur per e-mail. Eventuele vervolgopdrachten worden gefactureerd en hebben een betalingstermijn van 14 dagen.

Betaling contracten

Voor ieder contract wordt een ander vast tarief gerekend. Dit komt omdat sommige contracten meer tijd kosten om op te stellen dan andere contracten of overeenkomsten. Verder is ook hier onderscheid gemaakt tussen het online pakket, het telefonische of persoonlijke pakket. De verschillende prijzen en contracten kun je vinden onder contracten. Bij het laten opstellen van een contract vindt de betaling middels een factuur achteraf plaats. Je ontvangt een factuur per e-mail. Eventuele vervolgopdrachten worden gefactureerd en hebben een betalingstermijn van 14 dagen.

Uurtarief

Wij hanteren een uurtarief van € 85,- excl. BTW. In het geval van meerwerk stellen we jou altijd van te voren op de hoogte en ontvang je van ons een offerte voorstel als richtlijn.

Neem contact op via 053 - 82 00 286, [email protected] of start de live chat

7 Jaar