Toon navigatie

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Werkwijze

Wanneer je algemene voorwaarden of contracten wilt laten opstellen, heb je keuze uit drie bestelmethodes. Je kunt de algemene voorwaarden en contracten online laten opstellen via een vragenlijst en/of e-mail. Daarnaast is het ook mogelijk jouw algemene voorwaarden of contracten middels een telefonisch gesprek of persoonlijke afspraak op te laten stellen. Bij de telefonische of persoonlijke werkwijze beantwoord je de belangrijkste vragen die wij nodig hebben voor het opstellen van jouw document. Na afloop van deze vragen, of na het invullen van de online vragenlijst, ontvang jij de algemene voorwaarden of contracten op maat gemaakt voor jouw onderneming! Indien er vragen of onduidelijkheden zijn, nemen wij per e-mail of telefonisch contact met je op voor aanvullende informatie.

Voor het controleren van jouw algemene voorwaarden of contracten en het opstellen van een disclaimer geldt dat dit zowel online en telefonisch kan worden aangevraagd. Voor een overzicht en meer informatie over onze diensten zie algemene voorwaarden, contracten en advies.

Stappen in de bestelling

 • Bestellen
  Vul het bestelformulier voor het online, telefonisch of op afspraak pakket zo volledig mogelijk in.
 • VeiligDoen jurist neemt contact met je op
  Je ontvangt per e-mail een bevestiging. Daarnaast krijg je bij het online pakket de vragenlijst per e-mail toegestuurd. Bij het telefonisch en op afspraak pakket neemt een van onze juristen contact met je op om een afspraak in te plannen.
 • Jouw document wordt opgesteld
  Bij een online bestelling ontvang je binnen 3 werkdagen jouw conceptversie. Bij een telefonische en op afspraak bestelling ontvang je binnen 5 werkdagen jouw conceptversie.
 • Mogelijkheid voor feedback en vragen
  Wanneer je feedback of vragen hebt over jouw conceptversie kun je deze aangeven bij onze juristen. Zij zullen dit dan voor je uitzoeken.
 • Definitieve versie 
  Jouw feedback en aanvullingen worden verwerkt door onze juristen. Hierna ontvang je de definitieve versie van jouw document.
 • Levering en betaling
  Inclusief nazorg.

Belangrijke informatie over de levering

 • Levering: per e-mail;
 • Bestandtype: Word en/of pdf-bestand;
 • Levertijd: gemiddeld drie werkdagen.

Wijzigingen

Na het leveren van de conceptversie heb je de mogelijkheid feedback of vragen over de voorwaarden of contracten door te geven aan de jurist. De jurist zal deze feedback verwerken en je vragen beantwoorden. Dit zal leiden tot de definitieve versie van jouw document speciaal voor jou op maat. Ook voor overige vragen of wijzigingen na de feedback-rondes staan onze juristen voor je klaar!

Uitbreiding en/of ondersteuning

Indien er speciale aspecten meegenomen moeten worden bij het opstellen van onze documenten, kunnen wij dit voor je uitzoeken en opstellen. Voor uitgebreide aanpassingen worden extra kosten in rekening gebracht. Kleine aanpassingen worden kosteloos verricht.

Uitleg documenten

Wanneer je behoefte hebt aan een uitgebreide uitleg of toelichting omtrent de door ons geleverde documenten, is er de mogelijkheid om een telefonische of persoonlijke afspraak hiervoor in te plannen. Wanneer je de online bestelmethode hebt aangeschaft worden hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht.

Garantie

Wanneer blijkt dat er bepalingen missen in jouw documenten of jouw documenten aangepast moeten worden, kun je ons hiervan binnen 14 dagen na levering op de hoogte stellen. Onze juristen zullen kosteloos de documenten voor je aanpassen. VeiligDoen doet haar uiterste best om documenten van hoge kwaliteit voor je op te stellen.

100% tevredenheid

Neem contact op via 053 - 82 00 286, [email protected] of start de live chat

7 Jaar