Toon navigatie

Werkwijze VeiligDoen

Algemene voorwaarden opstellen bij VeiligDoen

Meerdere mogelijkheden

VeiligDoen biedt meerdere mogelijkheden om waterdichte algemene voorwaarden op te stellen:

Het resultaat van de voorwaarden is altijd hetzelfde, namelijk voorwaarden op maat die jouw bedrijf beschermen tegen risico’s. Alleen de werkwijze verschilt per bestelmethode.

Online vragenlijst

De eerste stap in het bestelproces is het invullen van de online vragenlijst. Deze vragenlijst zorgt ervoor dat onze juristen genoeg informatie hebben voor het opstellen van de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden worden aangevuld met specifieke branchebepalingen

Je kunt veilig en eenvoudig met iDeal betalen en je ontvangt de algemene voorwaarden binnen drie werkdagen per e-mail. Dit is de conceptversie. Je kunt na het ontvangen van jouw conceptversie jouw algemene voorwaarden nog laten aanpassen. Onze juristen staan altijd voor je klaar: voor, tijdens en na de bestelling.

 

Telefonisch en persoonlijk contact

Een telefonische gesprek of persoonlijke afspraak wordt gemaakt naar aanleiding van een aanvraag. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Tijdens het persoonlijke gesprek of de afspraak zullen we alle informatie opvragen die wij nodig hebben voor het opstellen van de algemene voorwaarden. Binnen vijf werkdagen ontvang je de algemene voorwaarden per e-mail en de factuur. Dit is de conceptversie en deze kan je altijd nog laten aanpassen.

Algemene voorwaarden controleren?

Heb je zelf al algemene voorwaarden, maar twijfel je aan de betrouwbaarheid? Neem het zekere voor het onzekere. Laat ze controleren door een ervaren jurist van VeiligDoen. Stuur je huidige algemene voorwaarden op via het formulier algemene voorwaarden controleren. Binnen drie werkdagen controleren wij de algemene voorwaarden en krijg je van ons jouw voorwaarden aangepast en juridisch correct terug.

Vragen over het opstellen van algemene voorwaarden?

Heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer informatie over het opstellen van algemene voorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact op met [email protected] of zie opstellen en prijzen voor meer informatie.

Neem contact op via 053 - 82 00 286, [email protected] of start de live chat

7 Jaar