Toon navigatie

Het opstellen van algemene voorwaarden

Hoe kan ik de algemene voorwaarden laten opstellen?

Wij hanteren voor het opstellen van algemene voorwaarden drie methoden aan. Namelijk op afspraak, telefonisch of online. De prijzen en werkwijze verschillen per methode.

Wat zijn de kosten voor het opstellen van algemene voorwaarden?

De prijzen voor het opstellen van algemene voorwaarden verschillen per pakket. Je kunt dit al laten doen vanaf € 200,-. Wij bieden hierbij een snelle levering en ondersteuning voor- en achteraf.

Zijn de algemene voorwaarden standaard of op maat gemaakt?

De algemene voorwaarden die door VeiligDoen worden opgesteld zijn altijd op maat. Wij gebruiken geen standaard-voorwaarden omdat elk bedrijf anders is. Onze juristen kijken specifiek naar het soort onderneming en onder welke branche jouw bedrijf valt. Aan de hand hiervan stellen wij de algemene voorwaarden af op jouw bedrijf. Lees meer over het opstellen van algemene voorwaarden.

Hoelang duurt het voordat de algemene voorwaarden zijn opgesteld?

De tijd waarbinnen algemene voorwaarden worden opgesteld verschilt per pakket. De levertijd van de voorwaarden ligt tussen de drie en vijf werkdagen.

Verschillen de algemene voorwaarden per pakket?

Nee, de algemene voorwaarden verschillen niet per pakket. Wij leveren altijd algemene voorwaarden op maat. De pakketten verschillen in de wijze waarop je wenst dat het contact verloopt. Ook zitten er verschillen in prijs en levertijd. De inhoud wordt niet afgestemd op het soort pakket dat je aanvraagt.

Neem contact op via 053 - 82 00 286, [email protected] of start de live chat

7 Jaar