Toon navigatie

Algemene voorwaarden reclamebureau

Bent u eigenaar van een reclamebureau en zoekt u algemene voorwaarden? VeiligDoen stelt ze voor u op!

Algemene voorwaarden reclamebureau

Als reclamebureau bent u druk bezig met het binnenhalen van nieuwe opdrachten, het bedenken van de juiste strategie voor een communicatieprobleem en het uitvoeren van de door u bedachte campagnes. Om voor de klant van te voren duidelijkheid te creƫren over wat u wel en niet doet, is het belangrijk om goed nagedacht te hebben over algemene voorwaarden. Heeft u uw algemene voowaarden wel op orde?

Algemene voorwaarden laten opstellen

Het belang van algemene voorwaarden voor een reclamebureau moet niet onderschat worden. De kans bestaat dat u te maken krijgt met een klant die ontevreden is of vraagt om extra werkzaamheden. Als een reclame verkeerd uitpakt voor de klant, mag de klant u dan aansprakelijk stellen? En hoe lang mag het maximaal duren voordat een campagne gestart wordt? Om duidelijkheid te krijgen op al deze vragen zijn algemene voorwaarden belangrijk. Het opstellen van algemene voorwaarden voor een reclamebureau is echter een tijdrovend karwei.

Doet u het wel veilig?

Wanneer u besluit om zelf aan de slag te gaan met uw algemene voorwaarden, bestaat de kans dat er onvolledigheden en/of onjuistheden in staan. Om dit te voorkomen zou u ze nog steeds moeten laten controleren door een jurist. Is het daarom niet veel gemakkelijker en sneller om uw voorwaarden door iemand anders op te laten stellen? VeiligDoen stelt algemene voorwaarden voor reclamebureaus op. Wij bieden u:

  • Op maat gemaakte algemene voorwaarden;
  • Snelle levering;
  • Duidelijke prijs;
  • Hoge kwaliteit.

Vul de online vragenlijst in en zie uw voorwaarden binnen drie dagen tegemoet. Uw voorwaarden snel op orde, dan kunt u weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

Algemene voorwaarden opstellen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar