Toon navigatie

Algemene voorwaarden grafisch ontwerper

Algemene voorwaarden grafisch ontwerper

Voor een grafisch ontwerper is het belangrijk om algemene voorwaarden te hebben. Hierin worden namelijk de rechten en plichten van u en de klant vastgelegd om achteraf problemen te voorkomen.

Informatieplicht algemene voorwaarden grafisch ontwerper

Het is belangrijk om als grafisch vormgever algemene voorwaarden te hanteren. Hierin kunt u namelijk verschillende punten, zoals enkele voorbeelden hieronder, vaststellen. Dankzij algemene voorwaarden dekt u zich als grafisch vormgever nog beter in tegen vervelende situaties.

 • Intellectuele eigendom;
  Hiermee kunt u uw werk beschermen. Anderen kunnen uw creaties dan niet gebruiken, tenzij u hier toestemming voor geeft.
 • Op hoeveel feedbackrondes heeft een klant recht;
  Het is handig om een maximum aantal feedbackrondes vast te stellen. Hiermee voorkom je dat een klant oneindig met feedback komt aan zetten.
 • Meerwerk;
  Het is verstandig om voordien af te spreken wat de kosten zijn als er meer tijd voor een opdracht nodig is dan van te voren is ingeschat.
 • Termijn waarbinnen het ontwerp klaar moet zijn.
  Door een deadline in te stellen weten beide partijen wat ze kunnen verwachten.

Algemene voorwaarden grafisch ontwerper laten opstellen

VeiligDoen stelt algemene voorwaarden op voor ondernemers uit verschillende branches. Onze juristen hebben veel ervaring met het opstellen van algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden worden op maat gemaakt en er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant.

Bestellen bij VeiligDoen

Wilt u meer weten of heeft u vragen over algemene voorwaarden voor grafisch ontwerper? Onze juristen zijn u graag van dienst. Bekijk hier de prijzen en bestel direct. Wij streven ernaar om de algemene voorwaarden binnen drie werkdagen voor u op te stellen.

Algemene voorwaarden opstellen

 

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar