Toon navigatie

Mensen willen werken met mensen

Mensen willen werken met mensen

Uit onderzoek blijkt dat het een goed idee is om foto’s van gezichten op uw website te plaatsen. Websites met foto’s van gezichten worden namelijk positiever beoordeeld dan websites waar geen foto’s van gezichten op staan. Ook vinden mensen websites met gezichten betrouwbaarder overkomen. Over het algemeen zullen mensen eerder zaken doen of bestellingen plaatsen op websites met één of meerdere foto’s van gezichten.

Dit zijn wij

Elk bedrijf heeft medewerkers. Al is het er maar één, ook dan is het aan te raden van deze ene persoon een foto op de website te plaatsen. Ondanks dat de wereld steeds meer gefocust is op online diensten, is het vertrouwen bij mensen soms nog ver te zoeken als het gaat om het doen van online aankopen.

Om dit vertrouwen te vergroten helpen foto’s. Bij een bedrijf met meerdere mensen in dienst is het bijvoorbeeld een goed idee om bij de informatie over verschillende diensten een foto van de specialist bij zijn of haar dienst te plaatsen.

Dan maar een ander plaatje

Als u liever geen foto van uzelf of uw werknemers online wilt plaatsen, is het een idee om andere foto’s te gebruiken. Uit het onderzoek is namelijk ook gebleken dat websites zonder plaatjes minder gewaardeerd en vertrouwd worden dan websites waar wel foto’s op staan.

Foto’s met gezichten werken het beste, maar foto’s van andere zaken werken ook. Wel is het aan te bevelen relevante foto’s te kiezen om ervoor te zorgen dat de foto passend is bij uw website en uw bedrijf.

Geen robot aan de lijn

Mensen vinden persoonlijke hulp erg waardevol. Wanneer een klant informatie wil over een product en hiervoor telefonisch contact opneemt is het zeer gewenst om een persoon aan de lijn te krijgen in plaats van een opgenomen stem op een bandje. Mensen willen het gevoel krijgen serieus genomen te worden en persoonlijk contact te hebben met een bedrijf. Wellicht is dit ook de reden waarom mensen op een website ook graag een gezicht zien. Om er zeker van te zijn dat ze in zee gaan met een mens in plaats van een robot.

VeiligDoen

Nu zult u wellicht denken: maar waar is jullie foto dan? Nu wij weten dat gezichten op websites positieve effecten hebben, gaan wij ook bezig met het maken van foto’s die op de website geplaatst kunnen worden. Dus voor de nieuwsgierigen onder jullie, bij de pagina ‘over ons’ zal zeer binnenkort een foto van ons team verschijnen.

Wat onze klanten zeggen

Dijkhoorn Evenementen
Evenemeneten

"Fijne en snelle online service...."

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Lees meer ervaringen

Fusco Films
Filmmaker

"Snel en klantgericht! Een soepele afhandeling van een paar dagen...."

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Lees meer ervaringen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar