Toon navigatie

Laat je niet Paayen!

Laat je niet Paayen!

Vandaag is het weer zover, Valentijnsdag, de mooiste dag van het jaar! Voor verliefde stelletjes althans, voor de rest van de bevolking is dit een gruwelijke herinnering aan het feit dat je nog steeds single bent. Maar daar gaat het nu even niet om. Deze blog is voor de verliefde stelletjes in het land! Of voor de scharrelende vrijgezellen die het tijd vinden om hun relatie met talloze partners naar het volgende level te brengen. Het maakt niet uit met wie je het bed deelt, het gaat er om dat je het veilig doet!

Patricia Paay. Een Nederlandse grootheid, of op dit moment in ieder geval. Patricia is momenteel niet meer uit het nieuws weg te denken. De beruchte sekstape wordt zo snel online verspreid dat je bijna het gevoel hebt dat het een Oscarwaardige film is. Of het een goede film of niet is, dat even terzijde. Het gaat er om of het een echt filmpje is. Is het echt Patricia Paay die heerlijk onder de golden shower staat of is het een goed staaltje photoshop? Wanneer deze bijzondere thuisfilm echt is, dan kan Paay zich beroepen op het portretrecht. Zij kan dan ook een enorme schadevergoeding krijgen. Deze vergoeding is altijd fijn, maar de emotionele schade zal voor altijd blijven.

Voorkomen is beter dan genezen

Hoe leuk en spannend het misschien ook is om de seks tussen jou en je partner te filmen, even veilig is dit niet altijd. Hoe vaak worden de sekstapes niet ‘per ongeluk’ op social media verspreid? Of zoals waarschijnlijk bij Patricia Paay, als wraakactie?

Wanneer jij en jouw partner zich echt niet kunnen inhouden dan is het verstandig om van te voren afspraken te maken. Deze afspraken kunnen vastgelegd worden in het nieuwste contract van VeiligDoen: het Paayen-contract. Dit contract is ideaal voor de vurige stelletjes en hitsige vrijgezellen die staan te springen om een film te maken! En ja, het is precies wat je denkt, je kunt het vergelijken met het contract van Fifty Shades of Grey.

In het Paayen-contract wordt onder andere vermeld tussen wie de seksuele relatie geldt, welke handelingen er door wie uitgevoerd moeten worden en wat het eventuele stopwoord is, voor de SM die-hards onder ons.

Je laat je Paayen waar je bij staat

Waarom zou je dit contract laten opstellen? Dit contract is voor de Patricia Paays onder ons. Iedereen dus die graag filmpjes maakt maar die liever niet wilt dat ze openbaar gemaakt worden. In dit contract is een geheimhoudingsverklaring verwerkt waardoor het verspreiden van de film strafbaar wordt.

Ook kan dit contract van toepassing zijn voor de Anastasia Steeles en Christian Greys onder ons. De mensen die niet één stapje verder willen gaan in de relatie, maar voor de mensen die meteen de eindsprint naar de finish inzetten. Hoe de seksuele regels in het contract worden opgenomen is totaal aan jou! Jij mag bepalen of je de dominante of de passieve persoon in de relatie bent. Het contract wordt speciaal voor jou op maat gemaakt!

Waarom VeiligDoen?

VeiligDoen stelt het Paayen-contract speciaal voor jou op maat op! Dit betekent dat de alle regels die jij in de slaapkamer doorvoert, ook in dit contract vermeld staan! Ook zullen er geen juridische termen in staan die jij niet snapt, we streven naar documenten met een begrijpbare taal! Ben je geïnteresseerd geraakt in dit contract? Of wil je gewoon goed voorbereid zijn op een spannende nacht? Laat dan nu het Paayen-contract voor jou opstellen!

Wat onze klanten zeggen

Apollo Service Handelsonderneming
Elektro warmte specialist

"Een soepele afhandeling van een paar dagen. Dat wat was beloofd op de website was dan ook zeker waargemaakt. B..."

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Lees meer ervaringen

Boost Your Trading
Strategisch analyst

"Langs deze weg wil ik veiligdoen.nl en met name mevrouw Kroese bedanken voor de geleverde service. In het kade..."

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Lees meer ervaringen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, [email protected] of start de live chat

7 Jaar