Toon navigatie

Klaar voor de start …. AF!

Klaar voor de start …. AF!

Helemaal klaar om te beginnen met ondernemen? Dan staat u aan de start van een spannende periode. Naast praktische voorbereidingen als een logo, huisstijl, website en de nodige contracten en verzekeringen, zijn er ook andere zaken waarmee u zich kunt klaarstomen op uw nieuwe leven als ondernemer.

Zet in de agenda: startersdag!

Elk jaar organiseert de Kamer van Koophandel een startersdag voor startende ondernemers. Dit jaar vindt de startersdag op 7 november plaats. Hier komt u er door middel van presentaties van bedrijven uit verschillende branches achter of u echt klaar bent om te ondernemen. Bovendien is er ruimte voor persoonlijk advies. De startersdag kan een goede voorbereiding zijn. Wel is het verstandig om goed te bedenken waar u zich op wilt focussen.

Stel prioriteiten

Als ondernemer is het belangrijk niet te veel hooi op de vork te nemen. Zeker als starter. Focus op de basis en de dingen die voor u het belangrijkst zijn. Op evenementen zoals de startersdag kunt u veel informatie inwinnen die van belang kan zijn. Zorg er wel voor dat u zich van te voren afvraagt wat u wilt weten, en wat uw klanten willen. Op deze manier kunt u de grote hoeveelheid informatie makkelijker filteren om de kern van de informatie te kunnen begrijpen en onthouden.

Doorgaan waar anderen stoppen

Het is algemeen bekend dat ondernemers een flinke dosis doorzettingsvermogen nodig hebben. Als starter hoopt u zorgeloos te beginnen met ondernemen. Met goede algemene voorwaarden, contracten en verzekeringen kunt u veel problemen vermijden. Wanneer er toch problemen ontstaan zijn er drie gouden kenmerken die ondernemers moeten hebben en behouden: 100% inzet tonen, geloof in het bedrijf hebben en ‘no matter what’ plezier hebben met het ondernemen.

Welke kenmerken hebben succesvolle ondernemers nodig?

In de cirkels rondom het woord ‘ondernemer’ zijn kenmerken te lezen die ondernemers moeten bezitten volgens verschillende ondernemers die hun ervaringen met ons hebben gedeeld. Sommige van deze kenmerken kunt u tijdens het ondernemen leren of ontwikkelen terwijl u andere kenmerken misschien al bezit. VeiligDoen wenst u veel succes met ondernemen en veel leerplezier bij de startersdag!

 

blog14_plaatje

Wat onze klanten zeggen

BouwKeurZeeland
Bouwkundige adviseur

"Zeer snelle en goede service...."

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Lees meer ervaringen

Funky Old Furniture
Webwinkel funky meubels

"Ik ben aangenaam verrast door de snelle en duidelijk dienstverlening. Vooral als je kijkt naar hoeveel tijd en..."

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Lees meer ervaringen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar