Toon navigatie

Dankjewel, Max Verstappen

Dankjewel, Max Verstappen

Max Verstappen heeft in de Formule 1 een wereldprestatie geleverd door de Grand Prix van Spanje te winnen. Hij is de allerjongste winnaar ooit in de geschiedenis van de koningsklasse. Ongelooflijk. Een ondernemer heeft hier heel slim op ingespeeld.

Max Verstappen heeft de racegekte in Nederland aangewakkerd. Iedereen is fan. Als ondernemer moet je innovatief zijn en met de trends meegaan. Een ondernemer heeft hier goed op ingespeeld door Formule 1 meubels te gaan verkopen. Webshop Grandprix123 uit Leeuwarden kan de vraag naar Formule 1 meubels niet meer aan. “Dit is een olievlek”, vertelt Rolf, oprichter van de webshop.

Allerlei volgeladen containers uit Californië zijn nu op weg naar het Friese Leeuwarden. De schepen vervoeren meubels met accessoires uit de Formule 1 autosport. De oprichter vertelt dat hij twee keer zoveel bezoek heeft als normaal. “Sinds de overwinning van Max Verstappen is het een gekkenhuis.”

Carrièreswitch

Matthias Rolf, oprichter van 123Grandprix.nl werkte in de financiële dienstverlening, maar sinds hij in Californië tegen een leverancier aanliep die meubels produceert met Formule 1 meubels, heeft hij het over een andere boeg gegooid. Via zijn webshop verkoopt hij nu kantoorspullen met Formule 1 toevoegingen.

Gekkenhuis

De omzet is de laatste maand met 60 tot 70% gestegen, vertelt de Fries aan Quote. “Ondanks de crash onlangs in Monaco, plofte de website bijna uit elkaar dit weekend”, vertelt Rolf. Er zijn zelfs aanpassingen gedaan aan de website, zodat er meer bezoekers op terecht konden.

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar Rolf verkoopt van alles voor de Formule 1 fan. Van stoelen met remmen tot barkrukken met versnellingspoken en bureaus met brandstofleidingen.

De kantoorbenodigdheden toonde Matthias Rolf voor het eerst tijdens de laatste AutoRai. Dit was een klapper en na die presentatie ging het als een speer. Als een olievlek verspreiden de producten zich nu. Mensen vanuit de hele wereld zijn geïnteresseerd in zijn producten.

Zo zie je maar weer. Let goed op wat er om je heen gebeurd, wat er speelt bij mensen. Wees innovatief en speel hier net als Matthias Rolf goed op in en wie weet heb jij binnen de kortste keren ook zo’n fantastisch concept te pakken!

Wat onze klanten zeggen

Nwsbrf.nl
Nieuwsbriefadviseur- & trainer

"VeiligDoen doet precies wat zij beloven en zijn heel professioneel. Wij hebben onze voorwaarden online laten o..."

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Lees meer ervaringen

Bouw & Timmerbedrijf Grimmius
Timmerman

"Zeer duidelijk allemaal! Duidelijke vragen. Contact via de mail ging erg goed...."

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Lees meer ervaringen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, [email protected] of start de live chat

7 Jaar