Toon navigatie

Algemene voorwaarden schoonheidsspecialist

Als schoonheidsspecialist is het belangrijk om goede algemene voorwaarden op te laten stellen. Hiermee beperkt u de kans op problemen op juridisch gebied. U werkt immers met verschillende klanten die op de hoogte moeten zijn van de algemene voorwaarden voor de behandelingen.

Belang goede algemene voorwaarden schoonheidsspecialist

Voor uw algemene voorwaarden als schoonheidsspecialist gelden specifieke voorwaarden die alleen in uw branche gelden. Deze voorwaarden staan vaak niet in standaardmodellen, maar zijn wel erg belangrijk om rekening mee te houden. Wij zorgen ervoor dat uw algemene voorwaarden volledig op maat worden opgesteld. Hieronder staan enkele voorbeelden van specifieke voorwaarden voor schoonheidsspecialisten:

  • Annulering afspraken: Als afspraken voor behandelingen geannuleerd kunnen worden, moet dit in de algemene voorwaarden komen te staan. Vermeld ook op welke termijn dit kan. Als er eventueel annuleringskosten van toepassing zijn moet u deze ook in de voorwaarden vermelden.
  • Betaling: Zorg dat er in uw voorwaarden duidelijk wordt vermeld hoe de betaling plaatsvindt en welke kosten er in rekening worden gebracht. Wanneer u werkt met een betalingstermijn voor uw klanten, moet het termijn duidelijk worden omschreven in uw voorwaarden.
  • Garantie: Bij sommige behandelingen is er wellicht een garantie van toepassing. Vermeld deze altijd in uw voorwaarden. Op deze manier is er altijd duidelijkheid over de garantie voor u en uw klanten.
  • Klachtregeling: Vermeld in uw algemene voorwaarden waar klanten hun klachten kunnen melden en hoe u deze behandeld.

Algemene voorwaarden schoonheidsspecialist laten opstellen

VeiligDoen helpt u graag met het opstellen van uw voorwaarden. Wij houden rekening met de nieuwste wetgeving en de specifieke kenmerken van uw bedrijf. Hierbij bieden wij verschillende pakketten aan waaruit u kunt kiezen. Uw voorwaarden worden door ons volledig, doelgericht en in begrijpelijke taal opgesteld.

Bestellen bij VeiligDoen

U kunt hier de prijzen bekijken en direct bestellen. Wij streven ernaar om de algemene voorwaarden binnen drie werkdagen voor u op te stellen.

Algemene voorwaarden opstellen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar