Toon navigatie

Algemene voorwaarden dansschool

Als eigenaar van een dansschool zit u natuurlijk niet te wachten op juridische problemen. Met goed opgestelde algemene voorwaarden beperkt u de risico’s. In de algemene voorwaarden zijn de rechten en plichten voor alle betrokkenen duidelijk vastgelegd. Dit zorgt voor duidelijkheid over de gemaakte afspraken.

Belang goede algemene voorwaarden dansschool

Het is belangrijk dat uw algemene voorwaarden zijn afgestemd op uw dansschool. Er moet rekening gehouden worden met specifieke voorwaarden die niet in standaardmodellen staan. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw voorwaarden volledig en doelgericht zijn. Denk bij specifieke voorwaarden voor dansscholen bijvoorbeeld aan de volgende voorwaarden:

  • Inschrijving: Wanneer uw klant zich inschrijft voor uw dansschool moet het duidelijk zijn voor welke periode deze inschrijving van toepassing is. Ook moet er in uw voorwaarden komen te staan hoe de betaling plaatsvindt.
  • Klachtenregeling: Vermeld in uw algemene voorwaarden waar klanten terecht kunnen met klachten. Het is prettig voor uw klanten dat hier geen onduidelijkheid over bestaat. Geef ook aan hoe de klachten worden behandeld.
  • Aansprakelijkheid voor blessures: Wanneer één van uw klanten een blessure oploopt is dit erg vervelend. Het is prettig als de aansprakelijkheid hiervoor duidelijk is vastgesteld zodat hier geen onenigheid over ontstaat.
  • Opzegging abonnement: Vermeld in uw algemene voorwaarden op welke manier een abonnement op uw dansschool kan worden opgezegd. Geef de termijnen die hier eventueel aan vastzitten ook duidelijk aan.

Algemene voorwaarden dansschool op laten stellen

VeiligDoen helpt u graag met het opstellen van de algemene voorwaarden voor uw dansschool. Wij bieden verschillende pakketten aan waar u uit kunt kiezen. Bij het opstellen wordt uiteraard rekening gehouden met de nieuwste wetgeving, maar ook met uw specifieke wensen en de kenmerken van uw dansschool.

Bestellen bij VeiligDoen

U kunt hier de prijzen bekijken en direct bestellen. Wij streven ernaar om de algemene voorwaarden binnen drie werkdagen voor u op te stellen.

Algemene voorwaarden opstellen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar