Toon navigatie

Algemene voorwaarden datingbureau

Wanneer u een datingbureau begint is het van belang goede algemene voorwaarden op te laten stellen. Met een datingbureau helpt u veel verschillende mensen waarbij u de risico’s op juridische problemen natuurlijk zo beperkt mogelijk wilt houden. Met goed opgestelde algemene voorwaarden kunt u veilig ondernemen.

 Het belang van goede algemene voorwaarden datingbureau

Het is belangrijk dat de voorwaarden voor uw datingbureau doelgericht en compleet zijn. De voorwaarden moeten op de kenmerken van uw bedrijf worden afgestemd. Ook is het belangrijk om rekening te houden met voorwaarden die niet onredelijk mogen zijn voor de klant. Met een datingbureau zijn bijvoorbeeld de volgende specifieke voorwaarden van belang:

 • Verwijdering profiel bij misbruik
  Wanneer klanten een profiel aan kunnen maken is het belangrijk om het gedrag van de klant te controleren op misbruik. Wanneer klanten onzedelijk taalgebruik op uw site plaatsen of andere klanten lastig vallen is het belangrijk dat u als beheerder de mogelijkheid heeft het profiel te verwijderen. Vermeld dit in de algemene voorwaarden inclusief richtlijnen voor het gebruiken van de site.
 • Opzegging abonnement
  Door duidelijk in de algemene voorwaarden te vermelden hoe klanten hun abonnement kunnen opzeggen voorkomt u juridische problemen. Het is belangrijk dat de rechten en plichten van de klant duidelijk zijn.
 • Verlenging abonnement
  Klanten moeten vooraf op de hoogte gebracht worden over hoe het abonnement verlengt wordt. Gebeurd dit automatisch voor een bepaalde periode, dan moet dit in de algemene voorwaarden staan vermeld.
 • Privacy
  Leg in uw algemene voorwaarden uit waarvoor u de gegevens van de klanten voor gebruikt. Vermeld hierbij ook hoe u de gegevens vermeld en of de klanten eigendomsrechten hebben over profielgegevens.

Algemene voorwaarden datingbureau laten opstellen

VeiligDoen kan u helpen bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Wij stellen juridisch waterdichte voorwaarden op die specifiek gericht zijn op uw datingbureau. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende pakketten die worden aangeboden. Bij het opstellen wordt rekening gehouden met de meest recente wetswijzigingen. Door begrijpelijk taalgebruik en specialisten met jarenlange ervaring bieden wij optimale algemene voorwaarden voor uw datingbureau.

Bestellen bij VeiligDoen

U kunt hier de prijzen bekijken en direct bestellen. Wij streven ernaar om de algemene voorwaarden binnen drie werkdagen voor u op te stellen.

Algemene voorwaarden

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar