Toon navigatie

Algemene voorwaarden grafisch vormgever

Als grafisch vormgever wilt u professioneel overkomen bij uw klanten. Goed opgestelde algemene voorwaarden zijn dan van cruciaal belang. Voorwaarden beperken risico’s op juridische problemen. Het ondernemen verloopt met de juiste voorwaarden veilig en zeker.

Belang algemene voorwaarden grafisch vormgever

In algemene voorwaarden staan standaard bepalingen die voor alle bedrijven gelden. Er zijn echter ook voorwaarden die alleen in uw branche als grafisch vormgever van toepassing zijn. Voor u is het van belang dat deze specifieke voorwaarden ook worden opgenomen zodat de voorwaarden compleet en doelgericht zijn. Denk bij specifieke voorwaarden voor grafische vormgeving aan:

  • Intellectuele eigendom: Hiermee kunt u uw werk beschermen. Anderen kunnen uw creaties dan niet gebruiken, tenzij u hier toestemming voor geeft. Zolang er in de algemene voorwaarden staat beschreven dat het intellectuele eigendom van u blijft, kan een klant uw ontwerp niet klakkeloos overnemen.
  • Feedbackrondes: Het is handig om een maximum aantal feedbackrondes vast te stellen. Hiermee voorkom je dat een klant oneindig met feedback komt aan zetten.
  • Meerwerk: Wanneer er meer tijd nodig is voor een opdracht dat van te voren ingeschat, is het handig om voordien af te spreken wat in dit geval de kosten zijn voor de extra uren. De kosten voor meerwerk moeten in de algemene voorwaarden worden vermeld.
  • Termijn oplevering ontwerp: Door een deadline af te spreken voor het ontwerp weten beide partijen wat ze kunnen verwachten.

Algemene voorwaarden grafisch vormgever laten opstellen

VeiligDoen helpt u graag met het opstellen van uw algemene voorwaarden. Er worden verschillende pakketten aangeboden waaruit u kunt kiezen. Bij het opstellen wordt rekening gehouden met de meest recente wetswijzigingen en met uw eigen wensen. De voorwaarden worden volledig afgestemd op uw branche en bedrijf. Door begrijpelijk taalgebruik en specialisten met ervaring bieden wij optimale voorwaarden voor grafische vormgevers.

Bestellen bij VeiligDoen

U kunt hier de prijzen bekijken en direct bestellen. Wij streven ernaar om de algemene voorwaarden binnen drie werkdagen voor u op te stellen.

Algemene voorwaarden opstellen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar