Toon navigatie

Algemene voorwaarden adviesbureau

Voor een goed functionerend adviesbureau zijn algemene voorwaarden van groot belang. Wanneer u afspraken maakt met klanten wilt u immers duidelijkheid voor beide partijen door de rechten en plichten vast te leggen. Algemene voorwaarden beperken de risico’s op juridische problemen, waardoor u veilig kunt ondernemen.

Belang goede algemene voorwaarden adviesbureau

Voor uw bedrijf is het van belang dat er in de algemene voorwaarden rekening gehouden wordt met een aantal specifieke voorwaarden die gelden voor adviesbureaus. Standaard voorwaarden zijn soms niet compleet genoeg waardoor u alsnog risico loopt op juridische problemen. Wanneer de voorwaarden doelgericht worden opgesteld heeft u garantie op volledigheid en veiligheid. Een aantal specifieke voorwaarden die voor adviesbureaus gelden leest u hier:

  • Inspanningsverbintenis: Dit houdt in dat er in de voorwaarden moet staan dat u garantie geeft op het feit dat u inspanning levert, maar dat het resultaat van die inspanning niet vast ligt. De inspanning die u levert moet hierbij wel voldoende zijn.
  • Aansprakelijkheid: De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor het daadwerkelijk opvolgen van het gegeven advies ligt tot op zekere hoogte bij de klant. Zorg ervoor dat dit duidelijk vermeld staat in de algemene voorwaarden.
  • Geheimhouding: Om een gedegen advies te geven worden er vaak vele bedrijfsgegevens vrijgegeven aan het adviesbureau. Om uw klanten te beschermen is het van belang in de algemene voorwaarden te zetten dat de klantgegevens geheim blijven voor de buitenwereld.
  • Leveringstermijn advies: Stel een deadline op voor de leveringstermijn van het advies. Dan weten beide partijen waar ze aan toe zijn.

Algemene voorwaarden adviesbureau laten opstellen

Bij VeiligDoen kunt u uw algemene voorwaarden laten opstellen. Wij werken met ervaren juristen die rekening houden met de kenmerken van uw bedrijf. Hierbij bieden wij verschillende pakketten aan. Door professioneel en doelgericht te werk te gaan krijgt u begrijpelijke en volledige algemene voorwaarden.

Bestellen bij VeiligDoen

U kunt hier de prijzen bekijken en direct bestellen. Wij streven ernaar om de algemene voorwaarden binnen drie werkdagen voor u op te stellen.

Stel uw algemene voorwaarden op

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar