Toon navigatie

Algemene voorwaarden ICT office

Ben je werkzaam in de ICT en zoek je algemene voorwaarden voor jouw bedrijf? VeiligDoen helpt je verder.

ICT office

Als ICT’er ben je goed in het ontwikkelen en beheren van onder andere websites, software en programma’s. Daarnaast moet je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT in de gaten houden. Met al jouw werkzaamheden staat het opstellen van goede algemene voorwaarden wellicht niet bovenaan op jouw lijstje.

Jouw algemene voorwaarden op laten stellen

Het is belangrijk om eens goed na te denken over jouw algemene voorwaarden. Wanneer je goede voorwaarden heeft, kom je niet met vervelende situaties te zitten. Hoe zit het met jouw aansprakelijkheid indien er onderhoud moet worden gepleegd aan de website en deze daardoor tijdelijk offline staat? Zou je jouw aansprakelijkheid uit kunnen sluiten of beperken in de algemene voorwaarden? Het opstellen van algemene voorwaarden voor een ICT office kan echter een heel karwei zijn.

Doe jij het wel veilig?

Als je besluit zelf aan de slag te gaan om algemene voorwaarden voor ICT op te stellen, loop je grote kans om fouten te maken. Het is dan goed om er alsnog een jurist naar te laten kijken. Je kunt natuurlijk het werk ook uitbesteden. VeiligDoen stelt algemene voorwaarden op voor ICT. Helemaal op maat en voor een goede prijs. Vul de online vragenlijst over jouw bedrijf in en krijg jouw algemene voorwaarden binnen drie dagen opgestuurd. Zijn jouw algemene voorwaarden snel op orde, dan kun je weer doen waar je goed in bent.

Algemene voorwaarden opstellen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar