Toon navigatie

Algemene voorwaarden café

Wanneer u eigenaar bent van een café zijn algemene voorwaarden erg belangrijk. U heeft te maken met veel verschillende klanten, en wanneer er iets gebeurd wilt u hen kunnen wijzen op uw algemene voorwaarden. Op deze manier beperkt u het risico op juridische problemen.

Belang goede algemene voorwaarden café

Algemene voorwaarden zijn voor een café belangrijk om alle rechten en plichten duidelijk op papier te hebben. Door bij het opstellen van uw algemene voorwaarden rekening te houden met de kenmerken van uw bedrijf, worden de voorwaarden volledig en doelgericht. Hieronder staan enkele voorbeelden van specifieke voorwaarden die voor cafés van belang zijn: 

  • Aansprakelijkheid bij coma zuipen: Wanneer een klant in uw café in een coma beland door te veel alcoholgebruik, wilt u natuurlijk niet aansprakelijk worden gesteld. Zorg ervoor dat het duidelijk vermeld staat in uw voorwaarden in hoeverre uw café aansprakelijk is in dit soort situaties.
  • Annulering verhuur zaal/café: Indien u zalen of gedeelten van uw café verhuurt, moet er in uw voorwaarden staan vermeld wat de procedure is voor het annuleren van een reservering.
  • Gevonden voorwerpen: Vermeld in uw algemene voorwaarden wat er gebeurd met gevonden voorwerpen. Indien deze door u worden bewaard moet u ook vermelden hoe lang dit wordt gedaan.
  • Kurkengeld: In de algemene voorwaarden van uw café moet staan of u het toestaat dat klanten hun eigen drank meenemen of niet. Wanneer u dit toestaat vragen cafés hier vaak kurkengeld voor.

Algemene voorwaarden café laten opstellen

VeiligDoen helpt u met het opstellen van de algemene voorwaarden voor uw café. Wij bieden verschillende pakketten aan waar u uit kunt kiezen. Bij het opstellen houden wij rekening met de nieuwste wetgeving, de kenmerken van uw café en uw specifieke wensen indien u deze heeft. Wij maken de voorwaarden volledig, doelgericht en in begrijpelijke taal.

Bestellen bij VeiligDoen

U kunt hier de prijzen bekijken en direct bestellen. Wij streven ernaar om de algemene voorwaarden binnen drie werkdagen voor u op te stellen.

Algemene voorwaarden opstellen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar