Toon navigatie

Algemene voorwaarden horeca

Heb je een horecabedrijf en zoek je naar waterdichte algemene voorwaarden? VeiligDoen regelt het snel voor je.

Belang algemene voorwaarden horeca

Als eigenaar van een horecabedrijf maak je lange dagen. Je wilt de klanten tevreden houden en moet ondertussen ook zorgen dat je voorraad volledig blijft. Om ervoor te zorgen dat er voor iedereen die met jouw bedrijf in aanraking komt duidelijkheid is, zijn correcte en volledige algemene voorwaarden van groot belang.

Algemene voorwaarden horeca op laten stellen

Wanneer je een eigen horecabedrijf hebt of wil beginnen is het van belang om je algemene voorwaarden goed opgesteld te hebben. Voor alle zaken waar je met jouw bedrijf rekening moet houden wil je zekerheid dat juridische problemen voorkomen worden. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk om jouw aansprakelijkheid zo goed mogelijk te beperken. Wij helpen je graag met het opstellen van jouw algemene voorwaarden!

VeiligDoen helpt je verder

Wellicht denk je dat het goedkoper en sneller is om jouw voorwaarden zelf op te stellen. Wanneer je die weg inslaat, bestaat het risico dat je fouten maakt. Daarom is het belangrijk om alsnog een jurist te raadplegen. Onze juristen stellen de algemene voorwaarden voor jouw horecabedrijf zorgvuldig op. Vul online de vragenlijst in en zie jouw algemene voorwaarden al binnen drie dagen tegemoet.

Algemene voorwaarden opstellen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar