Toon navigatie

Algemene voorwaarden winkel

Bent u winkelier of wilt u een winkel beginnen en zoekt u naar de juiste algemene voorwaarden? Dan bent u bij VeiligDoen aan het juiste adres.

Winkel

Als winkelier heeft u het erg druk. Het bevoorraden van de winkel en het bijhouden van de boekhouding kost veel tijd. Tegelijkertijd moeten uw klanten natuurlijk ook geholpen worden. Met al deze drukte wilt u zich geen zorgen maken over uw algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden laten opstellen

Wanneer u een winkel heeft of wilt beginnen is het noodzakelijk om goede algemene voorwaarden te hebben voordat u een product aan de klant verkoopt. Hierin kunt u het retourrecht voor de klant en de garantie vastleggen. Ook kunt u aangeven tot wanneer een product in uw eigendom blijft. Dit is belangrijk wanneer een klant aanbetalingen moet doen. En moeten de prijzen voor uw klanten inclusief of exclusief btw? Als uw algemene voorwaarden op orde zijn, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over deze kwesties. Het opstellen van deze algemene voorwaarden voor een winkel kan echter veel tijd kosten.

Zelf doen of VeiligDoen?

U kunt natuurlijk zelf aan de slag met het opstellen van algemene voorwaarden geschikt voor een winkel. Het risico bestaat dan wel dat uw voorwaarden onvolledig of onjuist zijn, waardoor u alsnog een jurist moet raadplegen. Zou het daarin niet makkelijker en sneller zijn om ze door iemand anders uit te laten zoeken? VeiligDoen stelt algemene voorwaarden voor winkels op voor een duidelijke prijs. Vul de online vragenlijst in en zie uw algemene voorwaarden binnen drie dagen tegemoet. Uw algemene voorwaarden snel op orde, zodat u uw producten met een gerust hart kan verkopen.

Algemene voorwaarden opstellen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar