Toon navigatie

Algemene voorwaarden bouw

Als ondernemer maak je veel afspraken met verschillende mensen. Hierbij moet je rekening houden met juridische correctheid om problemen te voorkomen. Zorg voor goed opgestelde algemene voorwaarden om in één keer alles duidelijk op papier te hebben staan. Hier kun je vervolgens bij alle afspraken op terugvallen. Met juiste algemene voorwaarden die afgestemd zijn op jouw bedrijf kun je zorgeloos ondernemen.

Belang algemene voorwaarden bouw

Als je in de bouw werkt heb je te maken met veel langdurige projecten en lange dagen. Er zijn specifieke voorwaarden die voor de bouw gelden die opgenomen moeten zijn in je algemene voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan meerwerk. Door onvoorziene weersomstandigheden kunnen projecten uitlopen waardoor je meer tijd kwijt bent aan een klant dat vooraf afgesproken. In zo’n geval is het belangrijk dat eventuele extra kosten en aansprakelijkheid vooraf duidelijk zijn afgesproken.

Bestellen bij VeiligDoen

Geen zin om zelf alles uit te zoeken over algemene voorwaarden? Laat ons jouw werk doen! Wij stellen snel jouw algemene voorwaarden op en houden hierbij rekening met alle specifieke zaken die voor jouw bedrijf van belang zijn. Ook kun je zelf aangeven waar je extra aandacht aan besteed wil hebben of welke wensen je verder hebt. Er is bovendien ruimte voor feedback wanneer je nog aanpassingen wil laten uitvoeren door ons. Dit is allemaal voor één vaste prijs binnen drie werkdagen te realiseren.

Wil je meer weten of heb je vragen over algemene voorwaarden voor in de bouw? Onze juristen zijn je graag van dienst. Zie prijzen en bestellen voor een overzicht van onze pakketten of neem contact op met info@veiligdoen.nl.

Algemene voorwaarden opstellen

Neem contact op via 053 - 82 00 286, info@veiligdoen.nl of start de live chat

7 Jaar